Yrityshieronta

Edullinen hierontapalvelu yrityksen henkilöstölle!

Lähde rohkeasti mukaan tukemaan työtekijöiden hyvinvointia!

Lihasperäiset vaivat ovat yksi yleisimmistä syistä lyhyisiin sairauslomiin ja ennen kaikkea työtehon vähentymiseen. Koska jokainen työntekijä on yrityksen tulosyksikkö, on tärkeää pitää heidät työkykyisinä sekä tyytyväisinä työhönsä.

  • Hoitavan urheiluhieronnan edut ovat selvät. Suora vaikutus työkykyyn, selkeät kustannussäästöä, luonteva osa kokonaisvaltaista työhyvinvointia
  • Työssä jaksamisen ja työhyvinvoinnin lisääminen
  • Tuki- ja liikuntaelinsairaudet n. 33% sairauspoissaoloista
  • Suurin osa niska-, hartia- ja  alaselkä ongelmia
  • Lähde: Työterveyslaitos

Sopimus vaihtoehdot:

  • Työnantaja kustantaa hieronnan työntekijälle. Työntekijät käyttävät hierontapalvelua aktiivisesti, mikä vaikuttaa positiivisesti työkykyyn ja jaksamiseen.
  • Työnantaja kustantaa sovitun osan työntekijän hieronnasta. Hieronta on hinnaltaan edullinen ja näin ollen houkuttelee ihmisiä käymään useammin. Yritys hyötyy työntekijän aktiivisesta TYKY- toiminnasta.
  • Työntekijä kustantaa hieronnan kokonaan itse. Palvelu on yritykselle ilmainen, työntekijä säästää aikaa ja vaivaa koska palvelu tuodaan hänen lähelle.

Yrityksen maksaessa hieronnan tai osan siitä, niin maksu tapahtuu laskulla. Jos työntekijä maksaa osan tai kokonaan on hänellä mahdollisuus maksaa joko käteisellä tai maksukortilla.

Hinnat:

30 minuuttia, 25€

50 minuuttia, 40€

Hinnat sisältävät ALV 0%.

Yritys tarjoaa tilan jossa hieronta suoritetaan. Tuon mukanani kaiken tarvitseman välineistön ja huolehtii että hieronnassa kertyneet roskat poistuvat mukanani yrityksen tiloista.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan teidän yrityksellenne sopiva sopimus.

Mikäli haluat että minä otan yhteyttä yrityksenne HR osastolle tai asiasta vastaavalle henkilölle. Lähetä hänen yhteystiedot minulle, joko sähköpostilla tai yhteydenotto lomakkeella.

Tästä yhteydenotto lomakkeeseen

Yhteystiedot

Tmi Hieronta Anne Ikäheimonen

Koulutettu hieroja/Urheiluhieroja

Y-Tunnus: 3001633-7

Sähköposti: hieronta.ai@hotmail.com

Puhelin: 045 2301702